čtvrtek 10. ledna 2013

Odličovač Alverde

 Ahoj :),

dnes bych vám chtěla něco povědět o odličovači od Alverde. Je to odličovač dvoufázový a "díky" tomu je i docela mastný, což mi na něm hodně nevyhovuje. Odličuji si s ním jen oči, protože když si s ním odlíčím celý obličej, tak ho mám napnutý a navíc mi vadí ta jeho parfemace. Je taková zvláštní, obecně mi přijdou všechny výrobky od Alverde tak zvláštně parfémované. Taková rádoby přírodní vůně :). Takže když si s ním obličej odlíčím musím si ho jít umýt, a proto ho používám jen na oči. 
Co je ale rozhodně plus je to, že odlíčí i voděodolnou řasenku. Třeba taková One by One je hodně pigmentovaná a jen tak něco jí neodlíčí. To ale není případ tohohle odličovače. Ten si s ní poradí úctyhodně.
Má být vhodný pro citlivé oči i pro nositelky kontaktních čoček. Já sice nemám nějak přehnaně citlivé oči, ale musím říct že skoro neštípe. Nevím jak by působil na citlivější oči, ale mě to s očima nic nedělá. 
Stojí 59 Kč a má 100 ml, což je dobrá cena a podle mě je to co se týče očí velmi dobrý odličovač, ale na obličej mi až tak nevyhovuje.


Zkoušeli jste už tento odličovač? Nebo máte svůj oblíbený odličovač na který nedáte dopustit :) ? 

                                                                                                                                                               T.

2 komentáře:

  1. S dvoufázovými nemám vůbec žádnou zkušenost a po pravdě mě to ani moc neláká, protože celkově ty olejovité věci moc nemusím... Ale oblíbený odličovač nemám, většinou mi stačí micelární voda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, micelárku jsem jednou měla a vyhovovala mi. Hodlám si ji koupit znova :).

      Vymazat

Děkuji za Vaše názory :).