úterý 15. ledna 2013

Kam s rozjasňovačem?

Ahojky,

asi jste už zaregistrovali rozjasňovače a možná i víte k čemu složí. Co ale možná nevíte je to kam je vlastně nanést a co s nimi zvýraznit.
Rozjasňovač může být tekutý i pudrový. Tekutý je určen spíš pro suchou pleť a pudrový naopak pro mastnější, ale můžete používat jaký vám vyhovuje.
Rozjasňovač se dává nejčastěji pod obočí, vnitřního koutku, do nadočnicového oblouku, potom na lícní kosti. Použít se dá i na hranu nosu, prostředek čela, což ale není úplně nejvhodnější pro mastnou pleť. Potom nad horní ret, aby vypadal ret plnější a taky na bradu. Takže jen na ty části které chceme, aby vystupovali do popředí. Naopak ho určitě nedávejte na místa která chcete skrýt jako například místa pod lícní kosti, které se naopak stínují, aby obličej vypadal užší.
Když použijete rozjasňovač budete vypadat svěžejší, obličej nebude vypadat unaveně a navíc tak vyzdvihnete místa na která chcete upozornit :).


3 komentáře:

  1. Moc pěkný a užitečný článek!

    OdpovědětVymazat
  2. rozjasnovac je uplne uzasna vec, naozaj s nudnej tvare vycari krasnu!
    Inak ak mas niekedy problematicku plet odporucam tento vyrobok: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/himalaya-neem-po-tretie.html

    OdpovědětVymazat
  3. milujem rozjasnovac, hlavne po tazkej noci :)
    budem rada ak si pozries moj blog: http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše názory :).