sobota 29. prosince 2012

Moje péče o vlasy

Ahoj všem co jste zavítali na můj blog :),

Chtěla bych vám ukázat jakými produkty hýčkám svoje vlasy. Nemyslím si že bych to s péčí o ně nějak přeháněla, ale přece jen si neodpustím některé přípravky, no prostě jen šampon mi nestačí :).
V nejbližší době bych moc chtěla vyzkoušet olejíček Biosilk na který všichni pějí chválu. Konečkům by určitě prospěl. A ještě jedna věc na roztřepené konečky, která je levnější, ale podle všech účinná - kokosový olej. Dá se sehnat v DMku za nějakých 80 Kč. Svůj názor vám na tyto dvě věci zatím říct nemůžu, ale doufám že brzy se připojí k mé kosmetické sbírce :).


Začneme zleva. Silver šampon od Swiss O Par dokáže trochu ztáhnout z vlasů nažloutlé tóny, ale to zesvětlení není nijak obrovské. Vadí mi že trochu vysušuje, ale zase se mi líbí to, že mi prodlouží výdrž barvy. Nepoužívám ho pokaždé když si myji vlasy, ale vždycky ho tak jednou vynechám a při dalším mytí ho už použiji.
Dále je tu šampon Schauma. Já šampony nijak zvlášť neřeším očekávám od něj jen to, aby mi vlasy pořádně umyl, myslím si že nijak velká regenerace se z šampónů vydolat nedá. Takže šampóny střídám a při vybírání se řídím často jen vůní :).
Pak tu máme masku a kondicionér od Loreal z řady Elseve. Tyto dva výrobky nějak zhrnu dohromady, protože mi přijde že mezi nimi nějaký velký rozdíl není. Jsou máslovité konzistence a vlasy hezky uhladí, zjemní a vyživý. Vyživuje hlavně tedy ta maska u té bych taky dodala že je o něco lepší než ten kondicionér, ale oba produkty jsou si dost podobné.
Zesvětlovací masku v pytlíčku od Balei už nepoužívám, protože se mi nezdá že by nějak zvlášť zesvětlovala a na víc docela vysušuje...
Poslední tu mám sprej na vlasy Schauma. Přiznám se že na ten často zapomínám. Když si ale vzpomenu tak to s ním nepřeháním abych si vlasy zbytečně nezamastila, což se může stát když to s ním přeženete. Vlasy jsou po něm opravdu o něco lesklejší.
Dále bych taky chtěla říct že si vlasy fénuji a do suchých vlasů si někdy dávám tužidlo pro objem. Myslím si že to je vcelku jedno jaké tužidlo používáte, tužidlo jako tužidlo :).
Vlasy si žehlím jen minimálně a občas se snažím vytvořit si takové ty nedbalé vlny s žehličkou. Nově používám kartáč Dtangler což je stejný kartáč jako tangle-teezer, akorát s rukojetí. Jsem s ním moc spokojená. Vlasy mi necuchá a hezky je rozčeše, dovede i hezký uhlazený culík.
Tak to by bylo asi všechno co na vlasy používám, doufám že jsem na nic nezapoměla a myslím si že toho zas tolik není :).

2 komentáře:

Děkuji za Vaše názory :).