neděle 30. prosince 2012

Líčení které nevyjde z módy

Hezký den všem :),

dnes vám tu představím pár líčících typů kterými nic nezkazíte. Pokud zrovna nesledujete trendy v líčení, nebo se vám prostě líbí klasický styl líčení, nic výstředního, přečtěte si následující typy, na kterých nic extravagantního není a je to stará dobrá klasika při které si na vás nikdo nebude ukazovat že jste blázen co si dovolil vzít zelenou rtěnku :). Ovšem někdy bych i těm co nerady experimentují vzkázala že někdy to chce prostě oživit a ne se jen držet ve své komfortní zóně. Třeba se pro vás tak stane líčení i zábavnějším.
Každopádně dnes se podíváme na ty líčící trendy, kterými nebudeme nikoho pohoršovat :).

Staré, dobré černé linky dokáží krásně zvýraznit oko a podle tvaru např. i protáhnout, zvětšit... Můžete vykouzlit linky tenké, tlustější, s ocáskem nebo bez, to už je na vás. Základ je mít linku co možná nejpreciznější což ze začátku není jednoduché. Používat můžete zkosený štěteček a nebo obyčejný tenký do špičky. To záleží na vás. Vaší volbou je i to čím linku nakreslíte. Dostupné jsou linky ve fixu, tekuté linky, gelové, krémové a nebo obyčejná tužka na oči. Vyzkoušejte co vám vyhovuje a pak už to chce jen trpělivost a zkoušet, zkoušet a zkoušet...
Kouřové líčení je už dlouhou dobu v módě a stále je velmi oblíbené. Můžete zvolit klasickou kombinaci černé s bílou a nebo to zkusit i s odvážnějšími barvami.
Tělové rtěnky neboli taky nude rtěnky jsou takový základ. Sluší snad všem, ale musíte si najít ten správný odstín jinak by to taky mohlo dopadnout tak, že by vám rtěnka moc splývala s pletí a vypadala byste jako mrtvolka a to doufám nechceme :). Takže si najdeme ten správný odstín a pak už by nám měla sedět.
Pokud jsou pro vás tyto rtěnky moc velká nuda a nehodláte si nijak výrazně líčit oči tak můžete zkusit rudé rty které jsou stále in. Tady platí taky umět si vybrat správný odstín a pokud je na vás nějaký moc výrazný tak si zkuste rtěnku nanést štětečkem. Barva se více rozetře a nebude působit tak ostře.

Tak to bylo pár typů které jsou pro někoho možná dávno známé, ale pro někoho třeba ne tak snad pomůžou :).

2 komentáře:

  1. uplne suhlasim, je to akoby liciaci zaklad:)
    Inak ak by ta zaujimalo ake su podla mna top vyrobky 2012 najdes ich tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/12/top-2012.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše názory :).